Een boudoirfotoshoot is een gelegenheid om jezelf te vieren, je zelfvertrouwen te vergroten en prachtige beelden van jezelf te creëren. Het kiezen van de juiste kleding is een essentieel onderdeel van het proces, omdat het je helpt om de gewenste sfeer en uitstraling te bereiken. In dit artikel ga ik verschillende kledingopties verkennen die je kunt overwegen voor je boudoirfotoshoot.


1. Elegante Lingerie

Een van de meest populaire keuzes voor boudoirfotografie is elegante lingerie. Kanten beha's, slipjes, korsetten en negligés kunnen een sensuele en verfijnde uitstraling creëren. Kies kleuren die je huidtint complimenteren en stijlen die je figuur flatteren. Zwarte lingerie straalt vaak tijdloze elegantie uit, terwijl pastelkleuren een zachtere, romantische sfeer kunnen creëren. Vergeet niet eventueel een fel kleurtje om wat meer variatie in je foto's te krijgen.


2. Je Favoriete Oversized Trui of Shirt/overhemd

Een oversized trui of het overhemd van je partner (of gewoon lekker die van jezelf!) kan een speelse en comfortabele look bieden. Dit kan een ontspannen en intieme sfeer creëren, en de losse pasvorm kan je vrouwelijke vormen subtiel benadrukken. Denk aan off-the-shoulder stijlen voor een flirterige uitstraling.


3. Kanten Kimono of Badjas

Een kanten kimono of een elegante badjas kan een vleugje luxe toevoegen aan je fotoshoot. Deze stukken zijn veelzijdig en kunnen zowel gedragen worden over lingerie als solo. Ze bieden een romantische en sensuele uitstraling.


4. Strakke Body

Een strakke body of bodysuit kan je lichaam mooi omlijnen en je rondingen benadrukken. Deze keuze geeft vaak een gestroomlijnde en moderne uitstraling. Overweeg varianten met kanten details of uitsparingen voor een extra vleugje elegantie.


5. Jasje of jack

Een stoere lederen jas, nette colbert of een mooie spijkerjas zijn eventueel heel mooi om mee te nemen naar je boudoirshoot. Je kan de jas nonchalant laten hangen of zonder BH dragen zodat je een mooie, sexy look creeert waarbij je net wat overlaat aan de fantasie.


6. Accessoires

Vergeet niet om bijpassende accessoires mee te nemen om je look compleet te maken. Denk aan hoge hakken, kousen, sieraden en hoeden die passen bij je gekozen kledingstukken. Ben je niet van de hoge hakken? Neem gerust je sneakers mee of stoere boots. In combinatie met een stoer lingeriesetje kan je er iets ongelooflijks sexy van maken.



Bij het selecteren van je kleding, is het belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke stijl, comfort en het gewenste gevoel voor de fotosessie. Het belangrijkste is dat je je zelfverzekerd en mooi voelt in de gekozen kleding, omdat dit zal bijdragen aan het succes van je boudoirfotoshoot.

Kimono


Een kimono kan nooit fout gaan. Je kan deze op meerdere manier gebruiken bij een boudoirshoot. Deze prachtige rode kimono is super sexy! Ze hebben deze in meerdere kleuren. Super mooi om mee te nemen naar je boudoirshoot.



Bekijk deze HIER

Body


Een body is ALTIJD goed. Past bij iedere lichaamstype en flatteert je lichaam perfect. Deze zwarte body met lange mouwen is ontzettend mooi en zou je zelfs ook op een festival kunnen dragen met een spijkerbroek. Dan blijft het ook niet in de kast hangen...


Bekijk deze HIER

Simpele body


Een simpele body kan ook heel mooi zijn voor je shoot. Vooral als je geen type bent die hakken of jurkjes draagt is dit een perfecte outfit om mee te nemen. Combineer het met stoere boots of sneakers. Onderstaande een linkje met een soortgelijke body.


Bekijk deze HIER

Lingerie setje


Een mooi lingerie setje kan natuurlijk niet ontbreken. Zwart is natuurlijk altijd goed, maar wissel eventueel af met een mooie pasteltint of een felle kleur.

Hunkemoller heeft natuurlijk ontzettend veel keuzes! Hieronder een linkje met alle lingeriesetjes. Shop ze!


Bekijk deze HIER