Het Team....

Samanta Avila Lama

Kayleigh Krabbenborg

Samanta Avila Lama

Kayleigh Krabbenborg

Our Team

Fotograaf


Ik ben 35 jaar, volbloed Spaans, 3 prachtige kindjes (jongens), leuke vriend met 2 bonuskids, geboren in Spanje, maar totaal vernederlands doordat ik vanaf mijn 4de hier in het pittoreske Helmond woon. Ik heb 5 bloedmooie zussen, Mijn lieve ouders wonen in Spanje langs het strand. Yes, strontjaloers! Maar goede reden om op vakantie te gaan :D⁠

Ik ben 27 September jarig, een echte weegschaal doordat ik vaak twijfel, ik hou van lekker eten, ik drink nooit alcohol (misschien ooit 1 borrel, maar ik dans al op tafels zonder alcohol)

Ik hou van dansen en muziek luisteren en ik heb een ontzettend brede smaak qua muziek. Van Elvis tot Justin Bieber en relaxen met UB40....⁠

Ook kijk ik graag een filmpje of serie met een warm dekentje over me heen. Thrillers, komedies en rampenfilms zijn mijn favorieten, maar eigenlijk vind ik snel wel iets goed. Ik ben altijd in voor een avondje stappen, etentjes of feestjes en natuurlijk is mijn grootste hobby...fotografie!


Samanta Avila Lama

Kayleigh Krabbenborg

Het Team

Make-up & haarstyliste


Mijn naam is Kayleigh en ik ben 24 jaar. Kom uit het mooie Well in Noord-Limburg. Altijd in voor gezelligheid daardoor vind ik mijn werk ook zo leuk! Ik ben al 4,5 jaar aan het werk als make-up en haar artiest met veel plezier.

Al van jongs af aan geinteresseerd in uiterlijke verzorging en uiteindelijk van mijn passie, mijn werk gemaakt. Ik werk inmiddels fulltime voor shoots, shows en televisie, maar door al het makeuppen door vind ik iemand een goed gevoel geven en blij maken met mijn vaardigheden het leukste aan mijn vak. Jou mooi maken op zo'n speciale dag vind ik dus echt geweldig!

Geniet van je speciale dag, vertrouw me en dan komt het helemaal goed.

Tot snel.....Mijn Reis naar Boudoir Fotografie en mijn missie.


Toen ik 8 jaar geleden mijn reis in de wereld van de fotografie begon, had ik nooit kunnen voorspellen dat ik me uiteindelijk zou specialiseren in boudoir fotografie. Ongeveer 7 jaar geleden zette ik de eerste stappen om mijn portfolio uit te breiden. Op die dag was de zonsondergang zo ongelooflijk perfect dat ik besloot om niet alleen foto's te maken van mijn modellen, maar ook een bijzondere foto van mezelf vast te leggen.

Ik vroeg mijn nicht om een foto van mij te maken, ondanks mijn eigen aarzeling. Het idee was behoorlijk uit mijn comfortzone, maar ik besloot die angst opzij te zetten.

Poseren in de natuur, waar iedereen me kon zien, met een laken dat enigszins strategisch was geplaatst, voelde een beetje vreemd. Maar het gaf me tegelijkertijd een ongelooflijk krachtig gevoel. Ik voelde me buitengewoon mooi en zelfverzekerd!

Zelfs nu, jaren later, brengt deze foto dat gevoel nog steeds bij me naar boven.


In de loop der jaren ben ik altijd druk geweest met de behoeften van mijn kinderen, partner, familie en iedereen om me heen. Ik stelde mezelf vaak op de achtergrond. Maar als ik naar deze boudoirfoto kijk, zie ik mezelf zoals ik werkelijk ben.

Zelfverzekerd, krachtig, sexy, lief, spontaan, maar ook een moeder van 3 kinderen, een partner, een zus en een dochter.

Dit ben ik, en ik ben er trots op!

Mijn missie is om jou datzelfde gevoel te geven. Jij verdient het om gezien te worden, je bent krachtig en sexy, en jij verdient de eerste plaats.

Laat me je helpen om je zelfvertrouwen een boost te geven. Dat is mijn missie!

Hi, ik ben Samanta Avila Lama. Gespecialiseerd boudoir fotograaf met een studio in helmond.

Leuke samenwerkingen:

Annelies


Toen mijn dochter haar prachtige Boudoir foto's liet zien, wilde ik Samanta graag ontmoeten. Mijn passie is om mannen en vrouwen te begeleiden in het meer genieten van hun sensualiteit. De intentie van de ontmoeting was om klanten door te sturen die ook graag Boudoir foto's willen.  Wat een leuke hartelijke vrouw is Samanta, voelde me meteen op mijn gemak. Tijdens ons gesprek vertelde ze dat vrouwen zich vaak te "oud" voelen om zich te laten fotograferen. Dat raakte me, en ik hoor in mijn praktijk zoveel verhalen van vrouwen over onzekerheid en het niet mogen

genieten van hun lichaam. Ik besloot om te laten zien dat leeftijd geen rol speelt, een voorbeeld te zijn voor 60+ en heb een afspraak gemaakt. 

GEWELDIG! 

Wat een ontzettende leuke ervaring. Ik kijk er met ontzettend veel plezier op terug. 

De foto's zijn fantastisch geworden, wat een geschenk aan mezelf.  Het is mijn wens om vrouwen te inspireren, je bent prachtig, ongeacht welke maat je hebt en

hoe oud je bent! 


Liefs Annelies


Interesse in nog meer genieten van je sensualiteit en workshops rondom dit thema?

Neem een kijkje op mijn site. www.yoursacredsensuality.nl


Lingeriewinkel Rose-July


Bij Rose July staat jouw comfort voorop, want lingerie shoppen moet een feestje zijn! Eigenaresse Liane, met jarenlange ervaring in lingerie, begrijpt jouw behoeften en creëerde een winkel waar shoppen leuk is en waar je met een perfect passend setje naar huis gaat. Met een aanbod van meer dan 60 maten, van 65 omvang tot G cup, is er voor iedereen iets moois te vinden.

We've got you covered!


www.rosejuly.com

Gespecialiseerd boudoir fotograaf uit Helmond. Kom langs voor een unieke ervaring en boost in zelfvertrouwen!