Wat is Boudoir nou eigenlijk..?


Het woord boudoir betekend; een dame in haar private slaap- of kleedkamer, oftewel een pruilhoek. Maar goed, dat soort kamertjes gebruiken we niet meer en wordt het tegenwoordig gebruikt als een bepaald soort fotografie. In Nederland is boudoir nog niet heel erg bekend, maar het maakt steeds meer een opmars. En dat is echt een heel goed teken! Boudoir fotografie kan je namelijk een enorme boost in zelfvertrouwen geven en laten we eerlijk zijn, met al dat sociale media en "perfecte" lijven is dat echt hard nodig.

Bij boudoir wordt je voornamelijk in lingerie of naakt gefotografeerd, maar eigenlijk kan je alle kanten op. Veel van mijn klanten nemen persoonlijke spullen en/of kleding mee. Een stoer jasje, overhemd van je partner of gewoon een simpel wit shirtje. Het kan allemaal! Boudoir fotografie is sensueel, een tikkeltje verleidelijk en door mijn stijl van fotograferen en editten maak ik er een prachtig kunstwerk van. 

Het mooie van boudoir is dat het voor alle leeftijden is (vanaf 18 jaar natuurlijk!) en voor alle lichaamstypes! Vaak denken klanten dat ze niet geschikt zijn om mooi op de foto te staan, maar boudoir fotografie is nou JUIST voor IEDEREEN! Als gespecialiseerd boudoir fotograaf weet ik wat mooi is voor jou type lichaam en help ik je met poseren van top tot teen. Je hoeft dus ook absoluut geen ervaring te hebben!

Laat het me weten als je ergens onzeker over bent en dan houdt ik daar uiteraard zoveel mogelijk rekening mee tijdens de shoot.

Veel vrouwen twijfelen bij het boeken van een shoot, maar heb vertrouwen in mij en samen maken we er een onvergetelijke shoot van! Wacht dus niet langer met boeken, want jij bent het echt zo waard! Zie ik je binnenkort in mijn studio..?


Veel liefs, Samanta.


Klik hier voor alle mooie reviews van mijn klanten!