Mijn liefde voor Boudoir


Het begon allemaal met een cadeau op mijn verjaardag. Een camera kreeg ik! Dolenthousiast was ik en natuurlijk had ik 3 modelletjes die ik elke dag kon fotograferen! Wat een feest! Ik ben toen 8 jaar geleden met een cursus basis fotografie begonnen in Eindhoven. Er ging een compleet nieuwe wereld voor me open. Ik heb ontzettend veel geleerd en ik merkte dat ik eigenlijk een beetje verslaafd was geraakt aan het fotograferen.

Ik nam overal mijn camera mee naartoe.

Na heel veel oefenen bij mijn eigen kinderen en familie/vrienden ging ik langzaamaan fotograferen voor onbekenden. Super zenuwachtig, maar ook heel erg leuk om mensen blij te maken met mooie foto's.

Ik leerde steeds meer en ik nam ook alles aan wat op mijn pad kwam. Maar ik merkte dat ik steeds meer een bepaalde kant op ging qua fotografie. Ongeveer 7 jaar geleden ging ik met mijn 2 nichten foto's maken in een soort van vintage boudoir achtige sfeer (zie foto's)

Toen wist ik niet eens dat dit boudoir was! Maar ik had een bepaald idee in mijn hoofd en dat wilde ik heel graag op de foto zetten. Zo gezegd, zo gedaan...

We wilden net naar huis lopen totdat ik de prachtige zonsondergang zag! Ik vroeg aan mijn nichtjes of ze een keer een foto van mij konden maken, want ik stond nooit op de foto!

Ik legde uit waar ze moest staan en waar ze op moest letten en BAM!

Een prachtige Boudoir foto van mij kwam eruit! (zie foto)

Mijn allereerste boudoir foto was een feit. Het smaakte naar meer...

Dus ik plaatste een oproepje voor een model. Mijn allereerste Boudoir fotoshoot!

In die tijd was boudoir dus nog niet bekend hier in Nederland en omdat ik toen in een zware periode zat heb ik dat eigenlijk laten verwateren. Maar de kriebels voor nog een boudoirshoot waren er nog.

Ongeveer 1,5 jaar geleden werd mijn contract niet verlengd bij de NS en toen nam ik mijn beste beslissing ooit!

Ik ga voor mezelf beginnen en me specialiseren als Boudoir fotograaf! En nu..1,5 jaar later ben ik blij dat ik deze beslissing gemaakt heb. Ik mag de mooiste, liefste en vooral krachtigste vrouwen en koppels fotograferen.

Ongelooflijk trots als er iemand een Boudoirshoot boekt, want het is voor mij het mooiste wat er is! Mijn liefde voor Boudoir is er al een hele tijd en ik hoop dat ik met alle liefde zoveel mogelijk vrouwen en/of koppels blij mag maken!


Heb jij ook een liefde voor Boudoir? Kom gezellig langs in mijn studio en ik leg je alles uit wat er bij komt kijken!