We zijn alweer een weekje verder in het nieuwe jaar en ik bedacht me ineens dat ik geen blog meer had geschreven. Ik moet zeggen dat ik soms ook gewoon geen inspiratie heb om te schrijven, maar ineens bedacht ik me dat het nieuwe jaar begonnen is en ik altijd veel mensen om me heen zie die aan goede voornemens doen.

Ik zelf ben daar geen voorstander van, maar ik kan me voorstellen dat een nieuwe jaar je ook veel mooie mogelijkheden geeft om te werken aan jezelf.

En dat is eigenlijk waar ik het nu over wil hebben.

Want boudoir fotografie heeft ALLES te maken met het werken aan jezelf.


Tegenwoordig met sociale media volgen we de perfecte gezinnen, mannen, vrouwen of perfecte levens. Maar niemand ziet wat daarachter schuil houdt.

Een vrouw met een "perfect" lichaam heeft waarschijnlijk jaren getraind om zo'n lijf te krijgen en zal altijd alles eromheen moeten aanpassen om dit te behouden.

Een perfect gezinnetje met kinderen die altijd lachend naar de camera kijken zal net zo goed meemaken dat een van de kinderen huilend op de gang van de supermarkt losgaat omdat hij geen koekje kreeg. Een man met een gigantische villa en 3 auto's voor de deur heeft waarschijnlijk een werkweek van 80 uur. Maar dit zijn natuurlijk niet de dingen die ze laten zien. Social media kan gewoon heel misleidend zijn. En ik hoop dat steeds meer mensen dit gaan beseffen.

Zo krijg ik vaak te horen van klanten die eventueel interesse hebben in een boudoirshoot dat ze niet geschikt zijn! En de reden?

Omdat ze DENKEN dat ze niet zo'n lijf hebben als de vrouwen op mijn instagram pagina!!

(WAT?!!)

Maar dan moet ik echt even uitleggen dat alle vrouwen op mijn pagina stuk voor stuk vrouwen zijn zoals jij en ik!

Allemaal bloedmooie vrouwen die zichzelf zijn gaan accepteren en het aandurven om voor mijn camera te staan.

En geloof me, ook hun hebben alles uit de kast moeten trekken om naar mij toe te komen voor een kennismaking en hebben ze een flinke drempel moeten beklimmen om die boudoirshoot nou eindelijk te boeken. En echt waar....er is er geen een die hier spijt van had!

Het is zo'n prachtige ervaring die iedere vrouw minimaal 1x in hun leven gedaan moet hebben!

En denk maar niet dat jij niet geschikt bent, want goed licht, een prachtige pose en een gezellige fotograaf ( YES, IK!)

en we hebben de perfecte mix voor kick-ass boudoir foto's waar jij van achterover valt.


Ben jij klaar voor dit GEWELDIG avontuur..?

Boudoir fotografie, boudoir fotograaf, boudoirshoot, boudoir