Ik besef me dat het weer even geleden is dat ik een blog heb geschreven, maar ik wil nu heel graag mijn studio laten zien aan jullie. Dit is inmiddels mijn 3de studio, maar ik moet ook zeggen dat ik ontzettend veel pech heb gehad. Ik begon mijn eerste studio in een oud schoolpand waar ik na ongeveer 6 maanden er al weer uit moest.

Toen ik weer een nieuwe locatie had gevonden in een andere oude schoolpand, moest ik er na 5 maanden al weer uit omdat ze het gebouw gingen slopen om plek te maken voor appartementen. Het jaar 2023 begon dus voor mij niet helemaal vlekkeloos. Helemaal in de stress was ik op zoek naar een nieuwe locatie, maar het was niet makkelijk. Bijna alles was te klein, te groot en vaak ook veel te duur. Totdat ik getagd werd op Facebook dat er een ruimte vrij was in een sportschool.

Ik belde natuurlijk meteen op om te vragen of deze ruimte nog vrij was en of ik kon komen kijken.

Ik werd heel hartelijk ontvangen en toen ik de ruimte te zien kreeg, was ik meteen enthousiast!

Het werd gebruikt als een loods en er lag dus alleen maar rommel in, maar mijn creatieve brein had al meteen een hoop ideeen.

In Februari kreeg ik de sleutel en ik moest meteen aan de slag om er iets moois van te maken.

Na een hoop geklus samen met mijn lieve partner die zijn handen flink uit de mouwen heeft gesteekt, ben ik mega trots op het resultaat.

Eindelijk een mooie studio waar ik ook wat langer kan blijven dan een paar maanden en waarvan ik zelf mocht beslissen wat ik er mee ging doen.

Ik besef me ook steeds meer dat het gewoon zo had moeten zijn met de studio. In mijn vorige studio voelde ik me namelijk niet zo op mijn gemak en kon ik er niet echt mijn ding van maken. Niet wetende dat dat gewoon niet mijn studio moest zijn en dat er iets anders op mijn pad zou komen.

En echt waar, ik heb even heel erg in het diepe moeten springen om er uiteindelijk weer uit te komen met nieuwe energie en inspiratie. Ik merk ook dat ik steeds meer mijn stijl aan het veranderen ben naar "less is more" waarbij ik voornamelijk mijn klant op beeld wil zetten zonder te veel poes-pas. Grappig eigenlijk hoe het allemaal kan gaan....

Door de jaren heen leer je zelf steeds meer bij en ga je steeds meer je eigen stijl creeeren.

Uiteindelijk ben ik dus heel blij dat ik even het diepe in heb moeten springen. Ik maak telkens een vreugde dansje als klanten een boudoirshoot boeken bij mij en ben ik mega trots als ik ze mag ontvangen in mijn nieuwe studio.

Voorlopig zit ik dus wel goed hier en ik hoop dat ik hier nog heel veel vrouwen en/of koppels mag ontvangen.


Ben jij benieuwd naar mijn studio of heb jij interesse in een vrijblijvende kennismaking?

Maak dan NU een afspraak voor een gezellig gesprekje waarbij ik je vol trots alles kan laten zien in de studio en ik je alles kan uitleggen wat er bij komt kijken als je een boudoirshoot boekt.


(Onderstaande foto's zijn maar telefoonfoto's, dus helaas geen goede kwaliteit!)


Locatie studio:


Rivierensingel 90

5704KC Helmond