Ongelooflijk, maar het is alweer bijna het einde van het jaar 2022. Het is echt voorbij gevlogen.. Ontzettend dankbaar dat ik vorig jaar tussen alle ellende door besloten heb om fulltime voor boudoir fotografie te gaan. Je wilt niet weten hoe blij ik ben dat ik deze stap genomen heb, want wat heb ik al heel veel mooie mensen voor mijn lens gehad.

Vrouwen en koppels die mij alle vertrouwen gaven en zich in alle kwetsbaarheid op de foto hebben laten zetten.

Al die foto's die ik heb mogen bewerken, alle fotoalbums en prints die ik heb mogen bestellen hebben mij een explosie van energie gegeven.

Ik wil dit blijven doen voor iedere vrouw en koppel die zichzelf weer krachtig wilt voelen, tikkeltje ondeugend, sexy en vrij.

Vrij omdat je eigenlijk gewoon schijt moet hebben aan wat anderen van jou vinden, want het belangrijkste is dat je blijft bij jezelf.


Ik heb voor het jaar 2023 al heel veel ideeen en ik wil allerlei gezellige boudoirshoot dagen inplannen. Ik wil NOG meer vrouwen empoweren en laten zien hoe ontzettend mooi ze zijn. Ik wil dat ze van de daken schreeuwen hoe fantastich ze zijn en mijn ultieme wens voor JOU is dat jij jezelf in de spiegel ziet en denkt..

HOLY F*CK! IK BEN EEN BLOEDMOOIE, BAD-ASS VROUW!


Maar goed lieve mensen. Ik wil in ieder geval meer van me laten zien, ik wil jullie laten zien dat we allemaal mooi zijn en ik wil jullie

eigenlijk stiekem ook wel overtuigen hoe leuk zo'n shoot is.

Ik zal tijdens de feestdagen ietswat afwezig zijn omdat ik ook wat tijd vrij wil hebben om te spenderen met mijn lieve familie.

Maar je mag me altijd mailen met al je vragen en als ik tijd heb zal ik zo snel mogelijk antwoorden!

Ik heb vanaf de 2de week van januari weer tijd voor kennismakingen en shoots. Dus wil jij het nieuwe jaar beginnen met een bad-ass boudoirshoot?

Maak dan snel een afspraak bij mij in de studio!


Als laatste wil ik al mijn lieve klanten en natuurlijk ook mijn trouwe volgers alvast een hele mooie kerst wensen!Liefs,

Samanta